Hurda ni ser din tycka om -historik gallande Tinder


Hurda ni ser din tycka om -historik gallande Tinder

Tinder letar forgott postumt satt att tillfora nytta till appen samtidigt saso du skiljer dig fran dina pengar sam tycker om de befinner si nago fran de modernare funktionerna. Finns som nago fraktion Tinder Gold -prenumerationen, Likes You befinner sig nago flott roll saso visar dig vem saso inneha gillat de fore du maste uppskatta de dar.

TechJunkies rappa losning Lar dig hurda n anvander den narvarande funktionen kungen Tinder Gold nedan Las artikeln forut mer vagledning

Denna roll slapptes en passag 2018 samt ar som ett genvag mo dejting. Forsavit ni prenumererar pa Tinder Gold, Likes You skanker dej en egendomlig blad darborta ni tittar e rutnat med de manniskor som allaredan har svept live pa de. Det lilla gyllene hjartat betyder samtlig Tinder -anvandare saso allareda ager visat hobb forut din imag odl att du kan utelamn massorna samt ga pa rak arm mo dom konsument sasom n mest gansk kommer att lite e datum med.

Tinder Guld

Likes You ar nagon fraktion dom extra$ 5 i manaden n betalar pro guld slu Tinder ytterligar. Marknadsfors som en exklusiv klubb, det befinner si ett annan prenumerationsniva saso skanker de markli ytterligare instrument darfor att battra ditt dejtingspel.

Det skanker de Pass, mojligheten att forvranga din sate nar n behover. Spola ater som later de angra nago misstag svepning. Fem underbart Likes att anvanda varje dag, obegransade normala likes samt en Boost per manad for att insatta dig langst up i stapeln.

Mojligheten att angra e vanster svep nar det borde aga varit sann ar vart$ 5 inom min skrif. Mig hade beredvilligt haft saken dar funktionen nar mig anvande appen. Istallet fick sjalv avvakt nago vag tidrym tills profilen gjorde kretsen sam kom i retur inom uppsyn stack. Sjalv gillar ej iden tillsamman asbra Likes sam tycker att do befinner sig laskiga men ett Boost skadar aldrig e.

Tinder gillar de

Pro inte tillganglig eller inne kan det existera det enklaste sattet att finn ett datum. Istallet darfor att fungera som du vanligtvis skulle och botten upp, behover du blott selektera den lilla digga -ikonen hogst up at vanster gallande huvudsidan pro Tinder darfor at dyka up til specialavsnittet. Det ar nago knubbig profilbild tillsammans en guldkant sam kommer forhoppningsvis att rymma nagra personer som allareda har svept pa rak arm gallande dig.

Narvarand skall du betrakta en guldhjarta langst upp sasom berattar hurda flera sasom har gillat dej och ett rutnat som visar deras huvudsakliga profilbild.

Allt du behover producera befinner sig att gno dej genom detta rutnat sam bese gallande profilerna. N kommer aven fortsattningsvis att behova botten upp at vanster eller modera saso n behover, andock sa inom kort ni sveper at moderat blir du automatiskt nagon matchning. Ehuru de allaredan inneha svept med detsamma til de passa de dar tillsamman dem samt ni ar beredd att forbinda.

Detta nat anvander dito principer som huvudmatningen. Ni kolla gallande profilbilden och valjer profilen darfor att lasa mer. Uppskattar ni do? Svep do och spelet fortsatter. Diggar du dom ej? Svep til vanster och de gar bor av ditt rutnat for att (forhoppningsvis) ersattas tillsammans e ovrigt.

Befinner si Tinder tycker om du vart att bruka?

Underbe jag inneha sett utav en polare saso aven fortsattningsvis anvander Tinder beror vardet pa Likes You villig var ni bor och hurda bra du befinner sig inom spel. Diggar n skanker mervarde om du bor ino nago metropol och inneha fa game. De som bor i tystare omraden eller icke befinner si odla framgangsrika kungen Tinder tillats kan asianladyonline mobil handa ick dit varde.

Varend Likes You welches, ar en snabbspolningsalternativ. Inom stallet darfor at tarv svepa vi stacken sasom ett alldaglig manniska, kan du utelamn allting det och bege sig rakt fram mot do som allaredan har visat hobb. Det befinner sig som saken da darbort vannen ino baren saso marker att e befinner sig huga fran dej, vilket sparar dej besvaret att iaktt samtliga personligen.

Forsavitt ni inte kommer att atnjuta otaliga att botten upp genast villig dej fran vilken motiv sasom helst, kommer Likes You att bliv mer sjalskrossande tom sasom resten it appen skanke. Om ni far fa uppmarksamhet kan det foreta din dag alternativ rynk inte fri villi vem du ser darborta.

Villig personlig nav skulle sjalv framfora att Likes You ej befinner si vart do extra$ 5. ifall en age gillat dej och forsavitt ryktena stammer kommer dom likval att visas langst up i din normala dagliga stack. Skada, lagg till Pass pro forsavitt ni reser, skolja tillbaka pro om du befinner si for brattom samt Boost forut f extra dejtingkraft var manad sam stav priset kungen nago kaffe kan du fa nago mycket smidigare dejtingapp -upplevelse.